изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:41 EEST
РУМЪНСКИ ГРАЖДАНИН НАМЕРЕН МЪРТЪВ В ДЪЛБОКА    
Ред и сигурностЧитатели на НДТ съобщиха, че румънска телевизия NTV Neptun е излъчила съобщение за намерен труп на румънски гражданин недалеч от нос Калиакра. Проверка на медията ни установи, че наистина има такъв случай, по който полицията работи.

В отговор на питане на вестника от пресцентъра на ОД на МВР съобщиха, че на 30 април около 21 часа жители на Българево подали сигнал в полицейското управление в Каварна, че в местността има изоставен автомобил. Изпратеният на място екип установил, че колата е заключена. Екипът установил, че колата е управлявана от румънския гражданин Спиридон Джордже, роден през 1962 г. В хода на разследването служителите на реда се натъкнали на мъртвото тяло на румънеца, което открили на около 30-ина метра от колата му върху скали в Дълбока. По трупа пир първоначалния оглед не били открити следи от насилие, добавиха от полицията, като тялото е предадено за аутопсия и се чакат резултатите от нея.
В коментарите под новината много хора изказват съболезнования на близките на Джордже, като всички са единодушни, че той е бил много добър човек. В самата новина на телевизията се казва, че преди Джордже е работил като митничар на пункта Негру вода. Напуснал е поста си по свое желание преди няколко години.
 


Сходни връзки

РУМЪНСКИ ГРАЖДАНИН НАМЕРЕН МЪРТЪВ В ДЪЛБОКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди