изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:22 EEST
ХОРОСКОП ЗА 5 МАЙ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 5 МАЙ


ОВЕН - Ако останете подвластни на съмнения и несигурност няма да свършите много от работата си. Анализирайте действията си, отстранете грешките и пропуските и не губете излишно време в догадки.

ТЕЛЕЦ - Пред вас ще се отрият възможности за напредък в професионалната работа и бизнес - делата ви, възползвайте се, като вложите повече старание.

БЛИЗНАЦИ - Ще се чувствате добре при работа в екип, както и в самостоятелните изяви, ориентирайте се в посоката и действайте. Наред с това се погрижете за всичко, което се очаква от вас, като не пренебрегвате и своите ангажименти.

РАК - Пътуванията ви ще са успешни, за някои и в чужбина. Добре ще ви се отразят срещите и впечатленията, ще планирате нови начинания и ще постигате напредък в делата си.

ЛЪВ - Макар и натоварен с делови ангажименти и служебни задължения ден, ще ви остане време и за други занимания. Придавате значение на нещо ново, което предстои да се наложи в живота ви: връзка, обучение, перспектива.

ДЕВА - С хубави мисли и настроение ще посрещнете утрото. Промените около вас са в ход, което означава повече активност, динамика и гъвкавост, все неща, които владеете.

ВЕЗНИ - Възможно е новостите на работното място да ви създадат известно притеснение, но ще ги овладявате в движение, без загуба на енергия и време. Започнатото днес ще постави начало на нов период в живота ви, по-осмислен и добър.

СКОРПИОН - Планирате нови задачи, които с гъвкава мисъл и находчиви решения ще отхвърляте една след друга, давайки заявка и за нещо ново, което очаквате да подобри, или най-малкото да разнообрази живота ви.

СТРЕЛЕЦ - В добра форма сте и с настроение ще планирате предстоящите си задачи. Макар и да изпитвате известни затруднения, най-вече финансови, ще разширите екипа си от хора за изпълнението на срочен ангажимент и няма да съжалявате.

КОЗИРОГ - С целенасочените си действия ще свършите по-бързо със задълженията си, ангажирайки се и с нови, но по своя воля. Работата в екип също ще ви носи успехи, стига да сте по-сдържани към колегите и не претендирате за надмощие във всичко.

ВОДОЛЕЙ - Добре ще ви се отразят заниманията на открито, спорта и допира с природата. Не се измъчвайте с диети, защото храната се усвоява пълноценно и обезсмисля лишенията..

РИБИ - Ще бъдете възнаградени за труда, нервите и напрежението, които хабите в работата си. Придобивките ще ви зарадват и дойдат тъкмо навреме, нуждата ви от средства е осезаема.

Какъв е секс стилът ви според зодията?

Кои са най-тежките характери сред зодиите? Вижте уникален топ 5!

Вярност и любов според индивидуалния знак

Каква жена си според деня, в който си родена?

Най-дразнещите черти на отделните зодии

ТОП 5 на зодиите, които изневеряват най-често

Как изневеряват мъжете според зодията си? /ВИДЕО/

Кои зодии са най-лошите шофьори?


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 5 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди