изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:02 EEST
СЪДЪТ ОСТАВИ "РУСАЛКА" БЕЗ БАРИЕРА    
НовиниНа провелия се търг на 9 май, никой не пожелал плажа

От пресслужбата на община Каварна съобщиха, че Административният съд в Добрич със свое решение от 4 май по дело № 360 от 2010 г. е отхвърлил жалбата на "ПАРРУС" ЕООД - София, собственици на земята на ваканционно селище "Русалка". Жалбата е била срещу издадената от кмета на община Каварна Цонко Цонев заповед № 143/08.03.2010 г. за премахване на незаконно изградени на входа/изхода на паркинга на "Русалка" бариери и контролно-пропускателен пункт. Както НДТ писа, бариерата и контролно-пропускателният пункт бяха съборени в края на април миналата година, защото бяха изградени в нарушение изискванията на Закона за устройство на територията. От пресслужбата на кметството добавят, че "ПАРРУС" ЕООД са осъдени също така да заплатят на общината и съдебните разноски, като решението е окончателно и не подлежи на обжалване. С премахването на бариерите се осигурява свободен достъп до плажа на "Русалка", който е изключителна публична държавна собственост.
За НДТ областният управител Желязко Желязков съобщи, че на последния търг за отдаване на плажове в областта, сред които бе и този на "Русалка" никой не е купил тръжни книжа.
 


Сходни връзки

СЪДЪТ ОСТАВИ "РУСАЛКА" БЕЗ БАРИЕРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди