изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:16 EEST
ФЕНОВЕТЕ НА КАЛИАКРА: ЩЕ БЪДЕМ ДОСТОЕН 12-И ИГРАЧ В БИТКАТА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ!    
СпортПривържениците на Калиакра се обединиха в името на любимия си отбор и обещаха безпрекусловната си подкрепа в оставащите мачове.

Фенклуб „Калиакра” излезе декларация, с която поздравява футболистите на каварненския тим за мъжката игра и заслужената победа в Бургас и гарантира, че ще бъде достоен 12-и играч в ожесточената борба на тима за оцеляване.
Истинските фенове подкрепят своя отбор не само в хубавото, но и в лошото, радват се на победите му и съпреживяват заедно пораженията. В този труден момент, в който тимът на Калиакра е принуден да се бори не само със своите съперници, но и с много странични фактори, за да защити мястото си в елита, ние феновете изразяваме твърдата си позиция в подкрепа на футболистите и ги уверяваме, че не са сами в битката.
Трудности е имало и ще има... но въпреки напрежението, създавано ежедневно от всякакви „доброжелатели” и напук на пречките, знаем, че няма кой да ни спре, щом сме едно цяло! Вярваме във вас и в бъдещите успехи на Калиакра!

Фенклуб „Калиакра”
 


Сходни връзки

ФЕНОВЕТЕ НА КАЛИАКРА: ЩЕ БЪДЕМ ДОСТОЕН 12-И ИГРАЧ В БИТКАТА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди