изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:41 EEST
73-ГОДИШЕН СЕ НАПИ ДО КОЗИРКАТА И КАТАСТРОФИРА В С. ПАСКАЛЕВО    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ

През почивните дни на територията на ОД на МВР Добрич са  регистрирани 2  криминални престъпления.

        -На 14.05.2011 г., в РУП Балчик е получено съобщение от 36 годишна жителка на гр.София, затова че от автомобила й “Пежо 206”, който е бил паркиран на паркинга до пристанището в гр.Балчик е извършена кражба на дамска чанта с лични документи пари- 270 лв. и 15 долара, мобилен телефон кредитни карти, преносим компютър и др. По случая се работи в условията на досъдебно производство.

            -След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РУП 02 Добрич са задържани лицата С.С., на 30 години, от с.Царевец, общ. Добричка, Д.И., на 39 години, от с.Стожер и Д.А., на 35 години от с.Царевец, общ.Добричка. Същите на 13.05.2011 г. са извършили кражба на строителна арматура от стопанска постройка в с.Царевец, общ. Добричка.

            Лицата са криминално проявени, осъждани за кражби. Задържани са за срок от 24 часа. По случая се води досъдебно производство.

 

           През изминалите денонощия на територията на областта са станали 2 ПТП с материални щети.

            -На 13.05.2011 г., около 20.00 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в с.Паскалево, общ. Добричка. При посещение на местопроизшествието е установено, че 73 годишния водач на л.а. “ВАЗ 21011”, поради движение с несъобразена скорост е излязъл от платното за движение и е блъснал паркирания л.а. “Форд Ескорт”. В резултат на произшествието са нанесени леки материални щети по двата автомобила. На 73 годишния водач е извършена проверка за алкохол, при която е установено, че управлява автомобила с концентрация 2,26 промила алкохол.

 


Сходни връзки

73-ГОДИШЕН СЕ НАПИ ДО КОЗИРКАТА И КАТАСТРОФИРА В С. ПАСКАЛЕВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.23 секунди