изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:08 EEST
ХОРОСКОП ЗА 25 МАЙ /ВИДЕО/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 25 МАЙ /ВИДЕО/


ОВЕН - При цялата ви заетост, днес ще се чувствате бодри и готови да поемете още задачи. Ентусиазмът ви наистина е похвален, но помислете дали си струва труда да се товарите толкова много.
ТЕЛЕЦ - Днес ще изпитвате известно напрежение. Проницателността ви обаче, за всичко което се случва, е просто завидна. Не бъдете мнителни към хората, с които ежедневно работите.
БЛИЗНАЦИ - Не се настройвайте негативно към хората, които ви казват истината в очите, погледнете нещата откъм конструктивната им страна. Не се опитвайте да спорите с представители на властта.
РАК - Бъдете по-внимателни в работата си, не се опитвайте да спорите, особено с началниците. Не претоварвайте черния си дроб с тежки храни и алкохолни напитки.
ЛЪВ - Днес ще сте енергични и готови да свършите повече работа, отколкото ви е възложена. Всичко това е чудесно, но избягвайте да драматизирате ненужно всички преки, които се появяват на пътя ви.
ДЕВА - Денят няма да е никак лесен за вас, ще трябва да балансирате между личните и служебни ангажименти. Не се опитвайте да свършите нещата по-бързо, отколкото е възможно.
ВЕЗНИ - Срещите и разговорите ще заемат по-голяма част от времето ви през деня. Добре още от сутринта да си направите стройна организация и да действате според плана, за да успеете да се справите с всичко.
СКОРПИОН - Днес ще трябва да помислите по някои морални въпроси, а поводи за това няма да ви липсват, особено ако четете вестници или гледате телевизия.
СТРЕЛЕЦ - Днес ще се чувствате бодри и ентусиазирани, но за жалост може да се сблъскате с чуждото неразбиране. Не давайте мнението си по всички въпроси, защото може да имате неприятности.
КОЗИРОГ - На всички ще има изглеждате малко отнесени, а и вие самите трудно ще можете да определите точно на кой свят се намирате. Желанието ви да избягате от сивотата на ежедневието е по-силно от вас.
ВОДОЛЕЙ - Денят е изключително подходящ за правене на бъдещи планове и то най-вече за лятна отпуска. Не забравяйте да се допитате до хората, с които искате да прекарате времето си.
РИБИ - Денят няма да е от най-леките. Точно днес ще се наложи да свършите доста отговорни работи, но пък удовлетворението, което ще изпитате вечерта си струва усилията.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 25 МАЙ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.98 секунди