изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:01 EEST
ДО 1 ЮНИ ТЕКАТ НОМИНАЦИИ ЗА "ЗЕЛЕНА БЪЛГАРИЯ"    
ЕкологияОт пресцентъра на Басейнова дирекция - Варна, съобщават, че МОСВ ще отличи бизнес, общини и градове в кампанията "Зелена България".

Министерството учредява благодарствени призове и награда за най-зелен град в рамките на национална кампания "Зелена България", финансирана  от ОП "Околна среда". Целта на кампанията е да наложи разбирането, че природата - това сме ние и за да съществуваме в хармония, ние сме тези, които трябва да се грижим за нея. До 1 юни се приемат предложения за вече реализирани инициативи, свързани с опазването на природата. Могат да се изпратят като текст, снимки или видео до 1 юни на адрес greenbg@moew.government.bg Призовете ще бъдат връчени на Световния ден на околната среда - 5 юни.
Кампанията има три категории - за най-зелен бизнес, за най-активна община и за най-зелен град. Всяка малка или голяма фирма, община, градска, квартална организация - всеки, който е направил нещо голямо или малко, еднократно или в перспектива, отделил е време и средства в грижа за околната среда, независимо в каква област – почистване, засаждане, ликвидиране на замърсявания, облагородяване на различни райони, ползване на алтернативни източници на енергия и производство на продукти, щадящи природата, рециклиране или повторно използване на материали, поощряване на икономия на хартия, вода или електроенергия, запазване на животински или растителен вид, отваряне на зелени работни места, е участник в кампанията "Зелена България" и  потенциален носител на благодарствен знак.
 


Сходни връзки

ДО 1 ЮНИ ТЕКАТ НОМИНАЦИИ ЗА "ЗЕЛЕНА БЪЛГАРИЯ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди