изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:07 EEST
МРРБ ОБЯВИ СПИСЪК С НЕОХРАНЯЕМИ ПЛАЖОВЕ ЗА ЛЯТО'2011    
Туризъм25 от плажовете са в област Добрич

В нарочен списък, публикуван на сайта на Министерството на регионалното развитие и благоустройството, са посочени неохраняемите плажове за лятото. В списъка 25 от плажовете са на територията на област Добрич. В община Шабла плажни ивици без стопани са Дуранкулак - север 1 и 2, къмпинг "Чайка", плажът на Дуранкулашкото езеро, Крапец - север, Крапец - централен 1 и 2, Шабленска тузла и къмпинг "Добруджа". На територията на община Каварна също 10 са към момента плажовете без стопани - Русалка, в това число - Малък плаж, Голям плаж, плаж "Хелинга", плаж "Каяк", Централен плаж, Бейби плаж, Тауклиман и плажове Иканталък 1 и 2. В списъка присъстват и пет плажа в община Балчик - Тузлата, Балчик - централен, Нов плаж Балчик, плажът пред ресторант "789" и централният плаж в Кранево.
За някои от плажовете има обявени процедури за търгове от областна управа, а за централния плаж на Кранево на 7 юни трябва да се отворят офертите в МРРБ. За съжаление именно на неохраняем плаж стана и първият инцидент, при който смъртта си намери 45-годишен добричлия.
 


Сходни връзки

МРРБ ОБЯВИ СПИСЪК С НЕОХРАНЯЕМИ ПЛАЖОВЕ ЗА ЛЯТО'2011 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди