изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:45 EEST
ЩАСТЛИВ КРАЙ НА ОПИТ ЗА САМОУБИЙСТВО    
Новини С щастлив край приключи близо петчасова операция по спасяването на общинския служител Велислав Обрешков, който заплаши, че ще се самоубие, скачайки от петия етаж на семейното жилище. Вчера към 17.30 ч. мъжът, който работи като главен счетоводител на отдела "Здравеопазване и социални дейности" в община град Добрич се прибрал и по някакви причини се качил на перваза на прозорец в семейния апартамент, заплашвайки, че ще скочи. Жилището се намира на петия етаж по бул. "25 септември". За медиите комисар Стефан Йончев - директор на ОД на МВР, съобкщи, че сигналът при тях е подаден в 17.40 ч.


Веднага на място са били изпратени екипи, които да отцепят района, а в апартамента при Обрешков се качили служители на Първо полицейско управление и специалист психолог. Малко по-късно към екипа спасители се присъединили и прекият ръководител на Обрешков - Иванка Титова, както и кметът на Добрич Детелина Николова. Към 22 часа Обрешков слезе от прозореца в апартамента, а в 22.30 ч. бе отведен с линейка. След приключването на операцията кметът Николова заяви пред журналистите: "Лични преживявания и напрежение го е довело до това състояние. Направих всичко като човек и ръководител на администрацията, в която той работи. Обещах му да няма никакви притеснения. Той се срамува, притеснява се за родителите си, за себе си. В резултат на притеснения, които той изрази пред мен и се радвам, че се освободи пред мен по начина, по който го е преживявал, направих всичко възможно и стигнахме до щастлива развръзка". Николова допълни, че вече е разрешила отпуск на Обрешков, като категорично заяви, че реакцията на Обрешков не е вследствие на проблеми в работата.
 


Сходни връзки

ЩАСТЛИВ КРАЙ НА ОПИТ ЗА САМОУБИЙСТВО | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ЩАСТЛИВ КРАЙ НА ОПИТ ЗА САМОУБИЙСТВО
Автор: Anonymous да 2011-06-01 @ 13:35 EEST
Дано успеят той и семейството му да се справят със ситуацията!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди