изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:55 EEST
ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ ИЗДИГА ЦОНКО ЦОНЕВ ЗА КАНДИДАТ ЗА КМЕТ    
Общество   Днес бе сформиран инициативен комитет, който ще издигне кандидатурата на Цонко Цонев за независим кмет на община Каварна в предстоящите местни избори. Водещ на събитието бе Влади Въргала. Настоящият градоначалник, който втори мандат управлява морската община бе подкрепен от единадесет известни личности. В екипа от доказани професионалисти има земеделци, бизнесмени, директор на училище, спортисти, общественици.


Единадесетте, издигащи кандидатурата на Цонко Цонев за трети кметски мандат, са: Станка Петрова - директор на СОУ "Стефан Караджа"; д-р Кралю Кралев - земеделец, председател на кооперация "Асен I" с. Белгун; Георги Матеев - земеделец, управител на фирма "Гео Мат"; Росен Димов - агробизнесмен; Иван Райчев - футболист, капитан на футболен клуб "Калиакра"; Георги Георгиев - кмет на с. Българево; Петър Узунов - президент на волейболен клуб "Калиакра"; Стоян Ковачев - бизнесмен; Атанас Атанасов - рибар в местността "Зеленка"; Дамян Ялнъзов - председател на кооперация с. Видно; Любен Кючуков - бизнесмен от ромския квартал "Хаджи Димитър".
Всички присъстващи на събитието споделиха, че са доволни от досегашната работа на Цонев, че той се е доказал като мъдър управник и е изпълнил всички обещания и поети ангажименти. Постигнатото е доказателство, че на Цонев отново трябва да се даде шанс, за да може да доразвие идеите си и да продължи да работи за просперитета на община Каварна. Съпругата на кмета му пожела успех и изрази надежда за позитивна предизборна кампания от страна на опонентите му. От своя страна Цонко Цонев благодари за гласуваното доверие, сподели, че разчита на идеите, опита и професионализма на инициативния комитет, както и на множеството поддръжници, които залата на събитието на успя да събере. Кметът на Каварна изрази готовност да включи в предизборната си програма всяко градивно предложение.
 


Сходни връзки

ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ ИЗДИГА ЦОНКО ЦОНЕВ ЗА КАНДИДАТ ЗА КМЕТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди