изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:22 EEST
ХОРОСКОП ЗА 5 ЮНИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 5 ЮНИ

ОВЕН - Добре ще се чувствате днес. Не се поддавайте на леност, все пак има някои неща за вършене, а и може да спечелите някой лев. Вечерта се отдайте на забавления.
ТЕЛЕЦ - Въпреки налегналите ви проблеми настроението ви ще е на ниво. Ще имате доста работа за вършене, но пък резултатът ще ви зарадва. Хубаво е да има с кого да споделите радостта си вечерта.
БЛИЗНАЦИ - Малко разсеяни сте днес, а това не е добре, ако имате да вършите важна работа. Хубаво е да започнете деня с предварителна програма, защото иначе може и нищо да не свършите.
РАК - В любовните дела не бъдете твърде лекомислени, защото може да се окажете в много неловко положение. Като цяло денят е многообещаващ, зависи какво си пожелавате.
ЛЪВ - Имате нужда от активен отдих, но се опитайте днес да приключите с възможно повече работа, за да можете да си отдъхнете с чиста съвест. Доста задължения сте поели, дано да намерите на кого да ги прехвърлите.
ДЕВА - Днес ще кроите мащабни планове и ще сте доста по-оптимистични от обикновено. Удобен момент да разрешите някои юридически въпроси, а и да направите нещо хубаво за себе си.
ВЕЗНИ - Днес се очертава доста нервен ден. Не се дръжте ултимативно, на никой няма да помогнете по този начин. Ако пък ви е твърде напрегнато, разчистете обстановката около вас и ще се почувствате доста по-добре.
СКОРПИОН - Няма да страдате от липса на самочувствие, а другите липси няма да ви притесняват особено. Е, правите си илюзии за някои неща, но те бързо ще се разсеят.
СТРЕЛЕЦ - Хубаво е днес да обърнете по-сериозно внимание на здравето си, защото с тези чести промени във времето ще се чувствате меко казано - странно. Имате доста неща за доизкусуряване.
КОЗИРОГ - Денят може да е съвсем спокоен и хармоничен, ако самите вие не създавате напрежение. Имате достатъчно интересни идеи, за да се притеснявате за дреболии.
ВОДОЛЕЙ - Отношенията ви с любимия човек може да се окажат напълно непредсказуеми, важно е да не се държите лекомислено. Със сигурност няма да ви се занимава с нищо сериозно.
РИБИ - Един общо взето приятен и нетаворващ ден. Ще ви се иска да си побъбрите на воля и за зарежете всякакви сериозни дела. Е, все пак трябва да имате приоритети. Не се разпилявайте в твърде много.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 5 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.43 секунди