изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:24 EEST
СОФИЯНЕЦ КРАДЕ ТЕЛЕВИЗОР В АЛБЕНА    
Ред и сигурност

През изминалите почивни дни на територията на ОД МВР Добрич са регистрирани 3 криминални престъпления. През двете денонощия на територията на областта са  възникнали 2 пътно- транспортни произшествия с 2 ранени граждани без опасност за живота и 2  с материални щети. Възникнали са 6 пожара, 1 от които е с материални щети.



- На 04.06.2011 г. в РУП Албена е получено съобщение, затова че неизвестно лице, което е било настанено в хотел в КК Албена, е извършило кражба на телевизор “Шарп”. След проведените оперативно-издирвателни мероприятия от служители на полицейското управление извършителят на кражбата е установен- С.К., на 37 години от гр.София. При извършена проверка в багажника на автомобила, с който се придвижва лицето е установен откраднатия телевизор.

            По случая се работи в условията на досъдебно производство, а лицето е задържано за срок от 24 часа.

            -На 05.06.2011 г. в РУП Албена се тъжи немски гражданин, живущ в с.Кранево, общ. Балчик, затова че неизвестни лица са проникнали през незаключена входна врата в дома му и са извършили кражба на печка, телевизор, прахосмукачка, гуми с джанти и др. вещи. След проведени оперативно-издирвателни мероприятия е установен извършителят на кражбата- С.С., на 50 години, от с.Кранево.

            Лицето е криминално проявено, осъждано за кражба. Работи се в условията на досъдебно производство.

 

-На 04.06.2011 г., около 21.44 часа, в РУП 01 Добрич е получено съобщение за възникнало произшествие с мотоциклетист по бул. “Русия” в гр.Добрич. При посещение на местопроизшествието е установено, че Я.С., на 33 години, от гр.Добрич, управлявайки мотопед, поради движение с несъобразена скорост с пътните условия, е изгубил контрол над мотопеда и е паднал на пътното платно. При извършената проверка за алкохол, техническото средство е отчело 1,96 промила. Водачът е настанен в МБАЛ Добрич, с комоцио, без опасност за живота. Образувано е бързо производство.

-На 05.06.2011 г., около 21.10 часа, в гр.Добрич, по ул.”Хан Тервел” от полицейски автопатрул е спрян за проверка л.а. “Мерцедес”, управляван от 22 годишен водач. Проверката за алкохол е показала 1,50 промила в издишания от водача въздух.

-На същата дата, в с.Славеево, общ. Добричка, от екип на “Пътна полиция” е спрян за проверка л.а.”Ситроен” с 52 годишен водач, като при проверката за алкохол са отчетени 1,83 промила. Образувано е бързо производство.

 

През последните месеци осезателно намалява броя на гражданите, които подават заявления за преиздаване на български документи. Същевременно от водената статистика се вижда, че в края на годината рязко ще нарасне броя на гражданите, които ще трябва да преиздадат личните си документи.

            В тази връзка ОД на МВР Добрич апелира към гражданите да подават заявления за подмяна на лични документи преди изтичането на срока им на валидност през настоящата година.

 


Сходни връзки

СОФИЯНЕЦ КРАДЕ ТЕЛЕВИЗОР В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди