изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:23 EEST
ХОРОСКОП ЗА 9 ЮНИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 9 ЮНИ

ОВЕН - Активността в работата ще ви донесе днес отлични резултати, инициативността ви също. Не се страхувайте да приемате предизвикателствата, имате потенциал да се справите и с тях, стига да поискате.

ТЕЛЕЦ - Вслушвайте се в интуицията си и следвайте желанията си, те са вашият ориентир днес и е сигурно, че няма да ви подведат. Пътуванията ви ще са успешни.

БЛИЗНАЦИ - Ако все пак сте принудени от обстоятелствата, потиснете раздразнението си и не говорете излишно. Придобивки от различен характер и глътка отдих преди началото на голям проект за някои от вас.

РАК - Случващото се днес в голяма степен ще потвърди очакванията ви и подготвеността ви по обсъждани теми ще ви осигури предимство. Позицията ви ще се обсъжда и ще се приема различно, но нека това не ви притеснява.

ЛЪВ - С успех ще решавате финансови, счетоводни, банкови и други въпроси, имащи отношение и към вашите пари. Служебните пътувания ще са от полза и за бъдещите ви начинания.

ДЕВА - Добре обмислените ви действия ще водят до желани резултати, от вас зависи да превъзмогнете егото си и отстраните пропуските си. Търсещите ще получат подкрепа за включване в нов проект.

ВЕЗНИ - Използвайте опита и познанията си, за да затвърдите постигнатото от вас на работното място, защото е възможно някой друг да се домогва до работата ви. Овладяното ви поведение ще създава усещане за сигурност, поне в онези, които имат очаквания от вас, за това не ги разочаровайте.

СКОРПИОН - Ще ви вълнуват въпроси, свързани с имот и е добре преди да предприемете каквито и да било действия в тази посока да си „сверите часовника” с пазара, за да не храните напразни очаквания.

CТРЕЛЕЦ - Денят е подходящ за занимания с бизнес, финанси, банки, научни институции и пътувания. Отнесете се с добро чувство към хората, с които общувате и ще си спестите нежелани развития и изненади.

КОЗИРОГ - Не позволявайте добрите резултати да ви дистанцират от обкръжението ви, останете достъпни и ще срещнете повече съпричастност и разбирателство. Необичайна ситуация ще ви открие път за изява, от която ще се възползвате.

ВОДОЛЕЙ Това важи и в интимната сфера. Бъдете честни. Това ще ви спести последващи неприятности, и не само на вас.

РИБИ - Денят е подходящ за уреждане на финансови взаимоотношения, не се притеснявайте да потърсите сметка за парите си. Материални придобивки за вас и дома ви.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 9 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди