изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:57 EEST
ПОБЕДИТЕЛИТЕ В КАМПАНИЯТА НА "Е.ОН БЪЛГАРИЯ" ВЕЧЕ СА ИЗВЕСТНИ    
ИкономикаОт пресцентъра на енергийната компания "Е.ОН България" съобщиха, че кампанията "Попълни и спечели повече от 2000 лева", вече приключи, като победителите вече са известни.

Фирмата проведе през периода 20 януари – 31 май кампания за актуализиране на данните за кореспонденция на своите битови клиенти. По време на инициативата бяха подарени повече от 100 енергийно ефективни награди на клиенти на компанията.
В томболата за наградите участие са взели всички битови клиенти, които до 31.5.2011 г. са актуализирали своя стационарен/мобилен телефон, e-mail, адрес за кореспонденция или са уведомили за смяната на титуляра на партидата на потребление в центровете за обслужване на клиенти, на денонощния телефон на компанията 0700 161 61 или на service@eon-bulgaria.com. В рамките на 5-месечната кампания повече от 19 000 битови клиенти са актуализирали своите данни и са участвали в томболата за енергийно ефективни награди. На 18 март бяха изтеглени първите печеливши. Тогава петима от участниците са спечелили ваучери по 300 лева за покупка на енергийно ефективни електроуреди, а други 50 са спечелили соларни фенерчета – ключодържател. В първите месеци от кампанията,  освен официално обявените награди, дружеството е раздало и 10 000 енергоспестяващи крушки, осигурени от неин партньор. Окончателното теглене на томболата за енергийно ефективни награди е било на 3 юни в присъствието на нотариус и тричленна комисия, като са изтеглени трима, които печелят по 2000 лв. за покриване на разходи за смяна или поставяне на дограма и/или изолация. Други петима печелят 5 ваучер по 300 лв. за покупка на енергийно ефективен уред от по-висок клас, а 50 - соларни фенерчета–ключодържател. Имената на всички печеливши участници в окончателното теглене на томболата могат да се видят на интернет страницата на компанията.
 


Сходни връзки

ПОБЕДИТЕЛИТЕ В КАМПАНИЯТА НА "Е.ОН БЪЛГАРИЯ" ВЕЧЕ СА ИЗВЕСТНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди