изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:43 EEST
Безплатен софтуер напук на Търговския регистър    
НовиниДокато Търговският регистър е блокиран и фирмите не могат да използват услугите на портала, българска софтуерна компания разработи безплатен софтуер за валидиране на фирмена информация. Чрез проверка в сървърите на ЕС се осигурява точна и надеждна информация за Единен Граждански Номер (ЕГН), данни за фирма по Единен Идентификационен Код (ЕИК), ДДС номер на фирми от Европейския Съюз (ЕС), IBAN номер на банкова сметка.

 

                Програмата Microinvest Валидатор е напълно безплатна и свободно може да се изтегли в българското интернет пространство. Софтуерът вече предизвика силен интерес сред счетоводители и фирмени мениджъри. Спестяването на време за търсене на информация в сайтове и каталози е най-голямото предимство, според един от модераторите на популярен български счетоводен форум. За броени секунди потребителят получава пълна информация за съответната фирма, която в електронен вид може да бъде използвана за целите на бизнеса. През времето, за което не се използва, програмата остава дискретно „в режим на готовност“ в системната лента на монитора, като по този не се натрапва на потребителя. 

                Управителят на Microinvest - Виктор Павлов декларира ангажимент развитието на продукта да продължи и към него да се добавят нови функционалности, продължавайки да бъде изцяло безплатен и достъпен за сваляне в мрежата. 

Microinvest Валидатор може да бъде изтеглен от всички популярни български download портали, както и от сайта на компанията.

megi@microinvest.net

 


Сходни връзки

Безплатен софтуер напук на Търговския регистър | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди