изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-09 @ 02:16 EEST
ХОРОСКОП ЗА 13 ЮНИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 13 ЮНИ


ОВЕН - Днес е препоръчително да избягвате физически натоварвания и тревоги. Наложете си да мислите позитивно, с любов и добро за себе си и света около вас.

ТЕЛЕЦ - Организирайте занимания, подобряващи психиката, здравето и духовността ви, ще ви се отразят добре на тонуса, мисленето и плановете ви занапред.

БЛИЗНАЦИ - Творческото начало също ще намери проявление в делата ви, изненадайте приятно близките си. Освен всичко друго и помощта ви ще се приеме радушно.

РАК - Отговорете с внимание на онези, които търсят близостта ви, споделете опита и знанията си с тях, и няма да съжалявате. Всеки има право на личен избор, но и очевидните неща не са за пренебрегване.

ЛЪВ - Осигурете време и за отдиха си, избягвайте физическите натоварвания и ще погрижете за развлеченията си. Добри новини, за някои свързани с предстояща изява, за други с близък човек или бизнес.

ДЕВА - В отношенията ви с партньора нещата не са такива, каквито бихте желали да бъдат, за това помислете как да обновите връзката си, за да ви носи очакваните развития и емоции. Щадете здравето си и не се претоварвайте физически.

ВЕЗНИ - Намерете подходящи занимания, които биха ви помогнали по-добре да се справите с емоциите, вълненията и чувствата си, които бушуват у вас. Придавайте значение и на хората до себе си, грижите ви не са достатъчни, за да вникнете в душите им.

СКОРПИОН - Нуждаете се от повече спокойствие днес, за да се справите с проблемите, които ви притесняват. Стресът оказва влияние на поведението и живота ни, често без да си даваме сметка за това.

СТРЕЛЕЦ - Усмихнете се и посрещнете деня си с позитивна нагласа, без да търсите реванш от онези, които не споделят мислите ви. Избягвайте конфликти и по-често правете компромиси, за да не си усложните излишно отношенията.

КОЗИРОГ - Обвързването ви с нечии отговорности ще се отрази понижаващо на енергетиката ви, натоварвайки ви физически и емоционално. Помислете за себе си, нуждаете се от повече отдих и по-малко тревоги, за да сте пълноценни и да поддържате борбения си дух.

ВОДОЛЕЙ - Като разумни хора е добре да си дадете сметка, че не бива да жертвате здравето и спокойствието, своето и на близките си в преследване на прекалено амбициозните ви цели.

РИБИ - Будни и неуморни, ще започнете деня си с онези занимания, които са важни за вас и семейството ви. Изпълнението на краткосрочната ви програма ще се превърне в добър стимул да продължите, с хубавото бързо се свиква.

Сексуалните тайни на жените според зодията
Нейното бельо според зодията
Какъв си според календара на маите
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 13 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди