изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:24 EEST
С ВОДНА ТОПКА И СИНХРОННО ПЛУВАНЕ ОТКРИХА ЛЯТО’2011    
СпортСъс среща по водна топка, в която се включи управителят на “Водно-спортен клуб Каварна” Игор Каровкин и демонстрация по синхронно плуване официално бе открито плувно лято’2011 в Каварна.

Домакините от руското дружество, които преди няколко години закупиха басейна с минерална вода в морския град почерпиха с хляб и сол по славянска традиция кмета Цонко Цонев, който за поредна година ги приветства с добри дошли и им пожела много успехи в спорта и в живота. В момента група от 80 деца са на триседмична почивка в Каварна, като през деня провеждат два пъти тренировки по водни спортове, сподели пред медиите Каровкин. «Инвестицията ни в Каварна, която е планирана е в размер на 5 млн. евро, като тя включва освен покупката и реконструкцията на басейна и изграждане на хотел и апартаментен комплекс» - хказа Каровкин. Вече от три години през цялото лято групи от деца на възраст от 5-6 години до 18-годишна възраст идват в Каварна, за да почиват и тренират, добави той. Освен за децата от Русия, Румъния, Украйна и други държави, басейнът е отворен и за децата на Каварна, които могат да го посещават напълно безплатно и да се записват в различните групи да тренират, каза още управителят на клуба, като добави, че през цялото лято на басейна има треньори, които обучават желаещите на плуване, водна топка, синхронно плуване, гмуркане и всички други умения и спортове, свързани с водата. Каровкин допълни, че всички, които идват на басейна, могат да ползват напълно безплатно шезлонгите и чадърите. «Намеренията ни са през това лято да се договорим със стопаните на централния плаж в Каварна и с наши средства в морето да изградим игрище за водна топка, за да могат плажуващите да се забавляват» - заяви Каровкин.


 


Сходни връзки

С ВОДНА ТОПКА И СИНХРОННО ПЛУВАНЕ ОТКРИХА ЛЯТО’2011 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди