изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:12 EEST
ХОРОСКОП 15 ЮНИ    
Новини
ХОРОСКОП 15 ЮНИ


ОВЕН - Възможни са развития в посока нови съдружия, работа, а защо не и любов. Не давайте обещания, в изпълнението на които може да се затрудните, но непременно свършете онова, с което сте се ангажирали.
ТЕЛЕЦ - Избягвайте общуването с малко познати хора, които могат да ви подведат и излъжат, както и не поемайте ангажименти, които не можете да изпълните.
БЛИЗНАЦИ - Днес ще се радвате на нечие внимание и грижи, които ще подпомогнат изпълнението на задачите ви, но и сами сте в състояние да се справите.
РАК - Промените, за които говоря през последните дни вече са в ход и това е възможна причина за размествания в йерархията на работното място, в социален и политически план
ЛЪВ - Ако сте сред армията на търсещите работа или допълнителна заетост, сами ще си организирате такава. Имате потенциал и не ви липсва инициатива, така, че днешният ден е идеалното време за начало на нови и полезни занимания.
ДЕВА - Екстравагантно и в същото време интелигентно, със смели решения и конкретни действия ще отговорите на предизвикателствата, най-вече от служебен и житейски характер.
ВЕЗНИ - Положителната енергетика на деня ще ви подтикне с конкретни действия да започнете работата си по нов проект, образователна програма или в друга, интересуваща ви сфера.
СКОРПИОН - Интересът на много от вас днес ще е провокиран от новости не само на работното място, но и в живота на семейството, приятелите и в обществото.
CТРЕЛЕЦ - Доверете се на интуицията си и изберете най-доброто за себе си, като не жалите сили и време за постигането му. Ще имате съдбовна подкрепа, за това бъдете смели, напористи и ще успеете.
КОЗИРОГ - Без да влагате много емоции и чувства, ще се преборите със затрудненията си, извеждайки работата си на желаното ниво. Новите начинания също ще ви се отдават с лекота, за това бъдете активни и действайте.
ВОДОЛЕЙ - Пътуванията ви ще са резултатни и ще ви донесат очакваните развръзки. При преумора са възможни болки в крайниците, за това избягвайте дългите преходи.
РИБИ - Отговорно и с интерес ще се отнесете към проект или друго събитие, което ще ви заинтригува с новостите в сферата на професионалните ви занимания.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП 15 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди