изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:26 EEST
ЕКСПЕРТИ ОТ СЕДЕМ ДЪРЖАВИ ИДВАТ В ДОБРИЧ    
ОбразованиеСлед успешното провеждане на първата младежка конференция в рамките на проекта "U-SPEAK - Младежта говори за младежката безработица и бъдещето на европейските структурни фондове" фондация "Модерно образование и наука" подготвя следващото събитие от календара на проекта.


На 28, 29 и 30 юни в сградата на Висше училище Международен колеж отново ще се стекат младежи от различни европейски страни. Първите два дни са посветени на международна младежка конференция на тема "Бъдещето на европейските структурни фондове", съобщиха в аванс от ВУМК. Експерти от седем държави ще предоставят пред младата публика информация по въпроси, свързани с регионалната политика на ЕС и инструментите за постигането на нейните цели.
На 30 юни ще бъде организирана игра симулация с участието на всички младежи. В този ден думата ще бъде дадена на публиката, за да могат младежите да дадат израз на мнението си за бъдещето на Европейския съюз. В процеса на работа участниците ще разберат начина на функциониране на Европейския прламент, ще получат ценен опит в разискването и балансирането на различни мнения и становища, ще получат възможността да формулират предложения за създаването на нови възможности за младите, които в последствие ще бъдат доведени до знанието на институциите, ангажирани в изготвяне политиките, засягащи младежта.
 


Сходни връзки

ЕКСПЕРТИ ОТ СЕДЕМ ДЪРЖАВИ ИДВАТ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди