изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:53 EEST
ХОРОСКОП ЗА 16 ЮНИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 16 ЮНИ

ОВЕН - Водени от опита си, имащи наблюдения, изпълнени с намерения и идеи, ще промените отношението си към някого или нещо, което ще внесе елемент на изненада сред обкръжението ви.
ТЕЛЕЦ - Днес се заемете с въпросите, които пречат на работата ви в реализацията на конкретна тема или в друга посока, в това число и онези, които ви карат да се чувствате не на мястото си.
БЛИЗНАЦИ - Ако в плановете ви са включени за разглеждане правни и делови въпроси, то сте на път да ги разрешите в своя полза. Добре е да сте овладени откъм емоции, защото ще имате пориви, които не винаги ще са в интерес на работата и връзките ви.
РАК - Бъдете последователни в работата си и не подхващайте едно, преди да сте свършили предишното. Така делата ви ще се развиват планомерно, без хаос и стрес, което е в интерес на бизнеса, финансите, личните ви ангажименти и семейството ви.
ЛЪВ - Повече от всеки друг знаете, че с търпение всичко се постига и днешните развития го потвърждават. С готовността ви да сте полезни и интелигентното ви присъствие подобрявате климата около себе си.
ДЕВА - Денят е подходящ за поправяне на грешки, раздяла с ненужни вещи и теглещи ви назад хора, както и за изясняване на чувства, отношения и цели.
ВЕЗНИ - Започнатите учебни програми ще продължат, осигурете си подходяща обстановка, спокойствие и настроение, за да усвоявате пълноценно новите знания.
СКОРПИОН - В забързано темпо ще преминете през деня и ангажираността ви с много задачи може да ви натовари емоционално, освен физически. Не си създавайте сами грижи, като се колебаете за едно или друго свое намерение.
CТРЕЛЕЦ - С естественото си поведение ще печелите симпатии и ще се намери кой да ви подкрепи, стига да виждате доброто у другите, да сте самите вие добронамерени, не злобливи и благодарни.
КОЗИРОГ - Работата по задачите ви от последните дни ще продължи и днес, стабилизирайки постигнатото и с мисъл за бъдещето. За голяма част от вас те са свързани със семейството и грижите за деца и родители
ВОДОЛЕЙ - „дай, за да получиш”, за това не се възпирайте да проявите доброто в себе си. За някой от вас подкрепата ще се изрази в намиране на подходящо решение.
РИБИ - Без излишни вълнения, разумни, гъвкави и практични, ще придавате значение на нещата, които ви карат да се чувствате спокойни и тежащи на мястото си с работата, връзките, мислите и действията си хора.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 16 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди