изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:52 EEST
НАД 60 КОЛЕКЦИИ СЕ ПРЕДСТАВЯТ В „МОДНА ФИЕСТА АЛБЕНА 2011”    
НовиниОт 15 до 19 юни за единадесети пореден път ще се проведе “Модна фиеста Албена” 2011, съобщиха от курорта Албена.

По време на модния форум ще бъдат показани над 60 колекции от дизайнерите на Ивенти, Юнона, Парушев, Микстар, Тони Ланс, Кав, Кенсол, Перфект, Прего, Версия, Силк, Силвърдей, Алтънбаш, Лейди София и др. В продължение на четири последователни вечери във вариете театър “Албена” ще се представят елегантните облекла, а сутрин са ревютата на плажни костюми и аксесоари на най-атрактивните басейни.
Официалното откриване ще се състои на 16 юни във вариете-театър „Албена” с участието на дует „Ритон”, Кристина Димитрова, Искрен Пецов и Теодора. През следващите вечери към тях ще се включи и Константин. На следващия ден ще се проведе и състезание за най-хубав тен, а по-късно и Пиратско парти. Ще бъде организирано и състезание за най-хармонично тяло.
Модната фиеста стана запазена марка на Албена и превърна комплекса в лятна столица на модата. Този път слоганът на фиестата е Only for Happy People, така както е слоганът на медийния партньор – списание Мери. Всички заедно – модели, изпълнители, водещи, журналисти, както и продуцентката на събитието Мариана Аршева, ще се постараят да направят хората, които гледат на живо фиестата и тези от телевизионните екрани, поне малко щастливи.
 


Сходни връзки

НАД 60 КОЛЕКЦИИ СЕ ПРЕДСТАВЯТ В „МОДНА ФИЕСТА АЛБЕНА 2011” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди