изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:17 EEST
ХОРОСКОП 17 ЮНИ    
ХороскопХОРОСКОП 17 ЮНИ

ОВЕН - Вземайки предвид развитията покрай вас през последните дни, ще си направите изводи и набележите стъпки в подкрепа на намеренията си, без това да ви създава излишен стрес.
ТЕЛЕЦ - Участието ви в социалния, политически и професионален живот е важно не само за вас, но и за повече хора, от което следва, че мястото ви съвсем не е случайно.
БЛИЗНАЦИ - Решаване на неотложни задачи, част от които възникнали вследствие налагащите се промени на работното място. За някои това означава смяна на хора в екипа и обвързване с нови отговорности.
РАК - Деловите задачи на някои от вас днес са свързани както с изпълнение на професионален проект, от значимост за повече хора, така и в уреждане на интересуващи ги въпроси, касаещи административни, банкови, правни и други, държавни институции.
ЛЪВ - Съобразявайки се с даденостите, ще търсите и сами нови решения, запазвайки за себе си мнението по критични теми. Отделете време и за по-приятни занимания, имате нужда от разтоварване.
ДЕВА - Заниманията, в които влагате всичко от себе си и го правите с удоволствие, ще ви носят и най-голямото удовлетворение. Денят е подходящ и за пътувания, сделки с имоти, строителство и подреждане на вещи, мисли, чувства и приоритети.
ВЕЗНИ - Справедливостта днес ще се проявява на повечето места и дано това ви помогне без затруднения да следвате програмата си, правейки всичко онова, което предвиждате с повече лекота и успехи.
СКОРПИОН - С участието си в обществена или друга изява ще привличате вниманието на много хора, но е излишно да демонстрирате показност, защото може да загубите. Използвайте популярността си за добри каузи и това ще ви прави доволни от работата и себе си.
CТРЕЛЕЦ - В любовта си дайте повече свобода на партньора си, за да обновите връзката помежду ви. Физическите упражнения ще ви избавят от депресии, стрес и помогнат на фигурата ви да изглежда по-добре.
КОЗИРОГ - Ако изпитвате затруднения, има с кого да ги споделите, за да потръгнат делата ви, стига да не пренебрегвате присъствието им. Въздържайте се от претоварване и не изразявайте гласно мнението си, ако то е критично.
ВОДОЛЕЙ - В търговските дела ще отбележите напредък, макар и слаб, но ще го усетите. Положително ще се развиват и отношенията ви с партньора, а в общуването с влиятелни хора ще се чувствате в свои води.
РИБИ - Ще овладеете вълненията си, придавайки значение на ценните за вас неща и хора, изразявайки уважението и добрите си чувства към тях.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП 17 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди