изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:07 EEST
ХОРОСКОП 21 ЮНИ    
ХороскопХОРОСКОП 21 ЮНИ

ОВЕН - Бъдете целенасочени и ще последват делови предложения, които ще ви заинтригуват. Семейните взаимоотношения внасят спокойствие и действат като балсам за душата ви.
ТЕЛЕЦ - Ще получите възможност да коригирате недостатъците си, от което ще последват успехи. Ще заздравите връзките в семейството и това ще окаже благотворно влияние на всичките ви дела.
БЛИЗНАЦИ - Делово предложение за участие в мащабна задача, с финансите от която ще си осигурите по-добър стандарт на живот. Наред с това ще направите обективна оценка на нещата и със смелите си действия ще спечелите.
РАК - Имайки обективен поглед върху проблемите си, ще вземете смели решения, и следвайки ги, ще ги решите час по-скоро. По много от предстоящите си задачи сте подготвени, други ще ги придвижвате в крачка, но е сигурно, че с отговорното си отношение към тях резултатите ще ви носят удовлетворение.
ЛЪВ - Събития от личен характер ще насочат вниманието ви в желана посока, но ще са ви нужни доста усилия, за да видите мечтите си реализирани. Не се възгордявайте от успехите си, останете достъпни, за да се радвате на взаимност.
ДЕВА - С интерес ще следвате събитията днес, още повече, че за много от вас те са свързани с начало на нови проекти и занимания, финансирането на които няма да ви затрудни.
ВЕЗНИ - Споделете намеренията с близките си и заедно планирайте семейните си дела, като не пренебрегвате нуждите им. Натоварванията на чист въздух ще ви се отразят добре на тонуса, а с диета ще постигнете желаната фигура.
СКОРПИОН - Не позволявайте да ви въвличат в нечии задкулисни игри, нямате нужда от излишно натоварване, както и вие не създавайте такива. Ще имате възможност да коригирате недостатъците си, направите ли го, ще последват положителни развития за вас.
CТРЕЛЕЦ - Ще търсите финансова подкрепа за новите си идеи и в тази връзка ще инициирате срещи с партньори, с които по-бързо бихте могли да ги осъществите.
КОЗИРОГ - Днес придавайте повече значение на помощта, от която бихте могли да се възползвате, най-вече финансова, и променете отношението си към онези, които са склонни да ви я дадат. Това изисква и да сте по-дискретни, освен всичко останало.
ВОДОЛЕЙ - Не допускайте чужди внушения да провалят намеренията ви днес, съсредоточете се върху конкретните си задачи и без да изпреварвате събитията, работете за изпълнението им.
РИБИ - Бъдете смели и действайте, разбира се, след като добре сте преценили ситуацията и възможностите си. Ще се радвате на подаръци и специално внимание.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП 21 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди