изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 07:00 EEST
МЕЖДУНАРОДЕН ФЕСТИВАЛ НА ИЗКУСТВАТА „ТРИКСИ” В АЛБЕНА    
НовиниОт днес до 28 юни в курорта Албена ще властва феерията от песни и танци, които предлагат участниците в Международния фестивал на изкуствата „Трикси”, съобщиха организаторите от арт център „Стриндженто”.


 Тази година 10 държави изпращат свои представители с разнообразна програма. Един от най – интересните концерти ще се състои на 23 юни от 20.00 в Културно информационния център. В него гостите на фестивала и комплекса ще оценят по достойнство  откъси от операта „Сватбата на Фигаро” в изпълнение на солистите на „Luky Ten” Young Talent Studio от Бостън, САЩ. Във втората половина на концерта ще се изявят невероятните изпълнители от  хор „Аллегретто” – Букурещ.  Разнообразна и богата фолклорна програма са подготвили представителните колективи и солистите на НГХНИ „Константин Преславски”, Варна за откриването на фестивала на 23.06. от 11.00 часа. Концерта ще бъде предшестван от пъстро шествие по улицата на художниците. На сцените на комплекса ще се изявяват деца от  България, Италия, Полша,Русия, Беларус,Румъния, Казахстан, САЩ, Татарстан и Украйна. Организатор на събитието е Арт център „Стринджендо”, със съдействието на курорта Албена, под патронажа на Министерство на културата на Република България.
 


Сходни връзки

МЕЖДУНАРОДЕН ФЕСТИВАЛ НА ИЗКУСТВАТА „ТРИКСИ” В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди