изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:38 EEST
ТУРНИР ПО ПОДВОДЕН РИБОЛОВ ЗА КУПА “ШАБЛА"    
Лов и риболовЗа втора поредна година, както НДТ вече писа, община Шабла и яхт клуб „Св. Николай” организираха турнир по подводен риболов за купа „Шабла”. Състезанието е втори кръг от националната верига „Купа България” и в него са участвали 43 състезатели от 10 отбора от страната, съобщиха от община Шабла. Турнирът е бил открит от заместник кмета на община Шабла Мариян Жечев, който е пожелал успешен улов на участниците.
 

Стартът е бил даден в хотел „Делфина”, село Тюленово, от 11:00 часа от главния съдия на турнира.  Риболовът се извършил на дълбочина между 10 и 15 метра с продължителност 5 часа.
Георги Доков от клуб Балтек /Варна/ е спечелил купа „Шабла”, която му е била връчена от кмета на община Шабла Красимир Кръстев. Втори в класирането е завършил Александър Нейчев /Варна дайвнг център/, а трети се е наредил Сергей Сказко /Балтек/. Отличието за най-голяма уловена риба е получил варненецът Руслан Петровси, който е останал четвърти в подреждането. Отстреляният от него кефал е бил с тегло 1150 грама.
С най-добър резултат, седмо място, от отбора на Шабла се е представил Александър Кръстев. Венцислав Илиев е останал на 14 място.
Турнирът по подводен риболов за купа  „Шабла” се проведе с любезното съдействие на хотел-ресторант „Делфина” с. Тюленово, информират още от община Шабла.
 


Сходни връзки

ТУРНИР ПО ПОДВОДЕН РИБОЛОВ ЗА КУПА “ШАБЛА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди