изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:27 EEST
С КУБИНСКО ПАРТИ ОТКРИХА ЛЯТО'2011 В "КАЛИАКРИЯ"    
ТуризъмС уникално кубинско парти откри новия летен сезон един от най-красивите черноморски курорти - "Калиакрия", съобщиха от комплекса.

Повече от четири часа гостите на събитието са се забавлявали с пламенните изпълнения на музикантите от Mango Duende и горещите танци на Raul Torres. Всеки от гостите е имал възможност да опита кубинските ритми и да научи най-страстните стъпки лично от големия танцьор. Сред гостите на партито организирано от Totally Events е присъствал собственикът на "Калиакрия" Ангел Лингорски, собственикът на Icard Христо Георгиев, предствители на бизнеса от целия Черноморски регион, партньори и клиенти. "Калиакрия" е един от курортните комплекси, които предлагат богата събитийна програма насочена към изкуството и културата. Млади таланти, нови изпълнители и вече познати имена на музиканти, художници, театрали присъстват в афиша на лято 2011 година. Емблематични и вече традиционни събития се очакват да бъдат Арт фестивала в началото на юли и Танго фестивала в началото на август. Така гостите на комплекса не само ще се насладят на морска ваканция, но и ще се докоснат до красиви произведения на млади български и чуждестранни таланти, ще послушат приятна музика и ще танцуват на фона на невероятната гледка на крайбрежието.
 


Сходни връзки

С КУБИНСКО ПАРТИ ОТКРИХА ЛЯТО'2011 В "КАЛИАКРИЯ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди