изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:10 EEST
ХОРОСКОП 28 ЮНИ    
НовиниХОРОСКОП 28 ЮНИ

ОВЕН - Усмихнати и лъчезарни, по хубави поводи днес ще изразите радостта си, в която ще срещнете съпричастност. Някак с лекота ще печелите симпатии и подкрепа, и ще се възползвате.
ТЕЛЕЦ - С професионален подход ще пристъпите към изпълнение на програмата си, голяма част от която е насочена към стабилизиране на материалното ви положение. БЛИЗНАЦИ - Развитията на работното място, в сферата, от която се интересувате и в обществото, ще ви мобилизират и възползвайки се практично от даденостите, ще имате успехи в начинанията си.
РАК - С топло чувство ще се отнесете и към проблемите на близък човек, помагайки му да се справи по-бързо с тях, за което ще ви бъдат благодарни. Финансови придобивки, от които ще последват нови развития за бизнеса ви.
ЛЪВ - Устремеността ви да решавате финансови и лични проблеми на работа и в семейството ще ви даде сили навреме да парирате всеки опит за манипулация над мислите и поведението ви.
ДЕВА - Ако се колебаете как да постъпите по личен въпрос е по-добре да изчакате, преди да вземете крайно решение. Ограничете общуванията с непознати хора, има риск от измами.
ВЕЗНИ - Отговорно ще се включите в изпълнение на обща задача, към резултатите от която имате големи очаквания. Няма да останете излъгани и благодарение на волята, опита, уменията и най-вече труда ви, ще подобрите бюджета си.
СКОРПИОН - Независимо от натовареността си бъдете отзивчиви и не пренебрегвайте околните, общата енергия влия на настроението и работоспособността ви. Може да направите разтоварващ ден за очистване от токсини.
CТРЕЛЕЦ - Имате сили, за да се справите с нещата, които предвиждате днес, но и да не свършите всичко, не се притеснявайте. Ще се мобилизирате и намерите пролука за себе си, още повече, че е възможно това да се окаже най-печелившия ви ход днес. KОЗИРОГ - Станете по-открити в общуването си и ще промените нещата в своя полза, или поне ще балансирате общото настроение, включвайки се с добри идеи и предложения, ползващи не само вашите интереси.
ВОДОЛЕЙ - Пазете се от конфликти и не се възгордявайте, а проявете скромност, защото самохвалството ви дразни всички и съвсем основателно.
РИБИ - С повече работа ще преминете през днешния ден, било на работното място, в личните си дела или в подкрепа на други, търсещи вниманието и връзките ви.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП 28 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди