изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:47 EEST
Лихвар удуши свой длъжник в центъра на Хасково    
Новини

39-годишен лихвар нападна и удуши свой длъжник в центъра на Хасково. Драмата се разиграла около 19.30 ч. вчера пред ресторанта на един от хотелите в града. Сигналът е получен в полицията от Центъра за спешна помощ, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.



Според лекарите, при пристигането им пред хотела 51-годишният мъж бил в клинична смърт. Веднага е формирана оперативна група, която е установила, че половин час по-рано в района на хотела възникнал скандал за неуредени финансови задължения между жертвата и 39-годишен мъж. Двамата се скарали и сбили. След това по-младият си тръгнал, а другият припаднал на тротоара.

Шофьор на такси, който видял разигралата се сцена, се обадил в Бърза помощ, но на път за болницата мъжът починал в линейката. По-късно е изяснено, че смъртта му е настъпила в резултат от травми при душенето. 39-годишният убиец е задържан.

Роднините на убития Христо Василев разказаха, че лихварят се казва Веселин Буцата, съобщи Haskovo.info. Преди година и половина Буцата дал заем от 2500 лв. на Христо, като му взел двете коли за залог. Въпреки че 51-годишният мъж плащал всеки месец по 500 лева лихви накрая лихварят продал колите и поискал още пари. До убийството се стигнало, след като длъжникът отишъл в чейндж бюрото на убиеца си, за да развали банкнота от 50 евро. Тогава бил нападнат и удушен. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Лихвар удуши свой длъжник в центъра на Хасково | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди