изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:47 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията на ОД МВР Добрич са регистрирани 6  криминални  престъпления.

 

- На 29.06.2011 г., около 01.00 ч., при проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на Първо РУП Добрич са задържани лицата Я.А., на 28 г.,, Х.Г., на 28 години, от гр.Добрич и П.Й., на 30 г., от гр.Русе. Същите са установени на междустълбищна площадка в жлищен блок в гр.Добрич, като при последващите процесуално-следствени действия в Х.Г. е намерен и иззет пакет с около 70 грама хероин.

Две от лицата са криминално проявени, Я.А. има 5 ефективни присъди за различни престъпления, а П.Й. е осъждана условно за престъпления с наркотици.

Трите лица са задържани за 24 часа, като на Я.А. мярката за задържане е удължена с прокурорско разпореждане за 72 часа. Работи се в условията на досъдебно производство.

- На 29.06.2011 г., при проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РУП Албена, в бунгала в с.Кранево, общ.Балчик, обитавани от С.Л., на 26 г., от гр.Добрич, В.И., на 24 г., от гр.Ген.Тошево и И.Г., на 24 г., от гр.Варна. При проверката са намерени и иззети около 15 грама амфетамин и около 5 грама канабис.

Две от лицата са криминално проявени, С.Л. има 2 условни и 4 ефективни присъди за кражби и престъпления с наркотици, а В.И. е осъждан 9 пъти за различни престъпления.

Образувано е досъдебно производство, а лицата са задържани за 24 часа.

- На същата дата, от служители на РУП Албена след извършена проверка във фургон в с.Кранево, обитаван от К.Г. от гр.Добрич и И.А., от гр.Чирпан, и двамата на 21 години,  са намерени и иззети - пликче с бяло прахообразно вещество, което при полеви тест реагира на амфетамин, с тегло около 1 грам и пликче със суха тревна маса, реагираща при полеви тест на канабис, с тегло около 1 грам. Лицата са задържани за 24 часа, а по случая се работи в условия на досъдебно производство.

 

През денонощието на територията на областта е възникнало 1 пътно-транспортно произшествие с материални щети.

 

Възникнали са 3 пожара без нанесени щети.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди