изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:39 EEST
ПРЕИМЕНУВАХА ДРУЖЕСТВОТО ЗА ГОЛФ ИГРИЩЕ КРАЙ ЕЗЕРЕЦ    
НовиниНа проведеното на 1 юли заседание на общинския съвет в Шабла Красимир Гергов е заявил сериозните си ангажименти към изграждане на „Спортно-туристически комплекс-Езерец” АД, като е посочил, че след получаване на строително разрешение са необходими две години, за да се реализира проектът, съобщават от общината в Шабла.

След оттеглянето на Гриша Ганчев от проекта в регистрираното дружество „Литекс България-голф клуб Шабла” АД, в което общината е акционер, се налагат промени и пререгистрация с новото име и нов предмет на дейност. Като партньор на общината остава Красимир Гергов. Предложеният проект за решение е бил подкрепен с гласовете на 9 от 11 присъстващи съветници.
С този вот акционерното дружество ще се казва „Спортно-туристически комплекс-Езерец” АД, а предметът му на дейност –„Изграждане на спортно-туристически комплекс на територията на община Шабла, в землището на село Езерец, в това число и на прилежащите му необходими сгради и съоръжения; Туристическа дейност, стопанисване и експлоатация на туристически обекти на територията на община Шабла, както и всички други дейности, незабранени от закона”.
Общинските съветници са решили още кметът Красимир Кръстев да представлява общината в учредителното събрание на дружеството и го упълномощиха да изготви, гласува и да подпише всички документи, необходими за учредяването.
 


Сходни връзки

ПРЕИМЕНУВАХА ДРУЖЕСТВОТО ЗА ГОЛФ ИГРИЩЕ КРАЙ ЕЗЕРЕЦ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди