изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:37 EEST
В АРЕСТА ОСТАВА ХВАНАТИЯТ С ПОДКУП РАЗУЗНАВАЧ    
Ред и сигурностВ ареста остава задържаният с подкуп от 50 лева на 1 юли 46-годишен младши разузнавач по линия „издирване” в сектор Криминална полиция при Първо Районно управление на полицията в Добрич Румен А. Л.

Окръжният съд му е наложил мярка за неотклонение „задържане под стража”.
Срещу него е образувано досъдебно производство за това, че на 01.07.2011 г. като длъжностно лице, заемащо отговорно служебно положение, полицейски орган – младши разузнавач по линия „издирване” в сектор Криминална полиция при Първо РУП на ОД на МВР е приел дар – банкнота от 50 лв., които не му се следват, загдето е нарушил служебните си задължения.
Според Окръжната прокуратура в Добрич, има събрани достатъчно доказателства, че Румен е автор на деянието. То се определя като умишлено престъпление и с висока обществена опасност. Прокурорът по делото посочва, че съществува опасност лицето да се укрие или да извърши друго деяние, съобщават от пресцентъра на Окръжния съд. И добавят, че Румен има средно образование, женен е, работи, не е осъждан.
Окръжният съд след като се е запознал с материалите по делото и е изслушал становищата на страните, е наложил мярка за неотклонение задържане под стража.
Румен Л. има средно образование, женен е, работи, не е осъждан.
 


Сходни връзки

В АРЕСТА ОСТАВА ХВАНАТИЯТ С ПОДКУП РАЗУЗНАВАЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди