изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:23 EEST
Меглена Кунева: Следена съм!    
Политика Бившата еврокомисарка призна, че досега няма нейни компрометиращи снимки и това показва, че миналото й е чисто. На среща днес със свои симпатизанти във Варна независимият кандидат за кмет Меглена Кунева призна,  че още като еврокомисар през юни 2007 година е била заплашвана чрез SMS-и, както на българския си, така и на европейски си телефон. Сигнализирането на компетентните институции спряло заплашителните съобщения

По повод хода на кампанията, тя заяви, че не се притеснява от лични нападки, защото в личната й и обществена биография няма нищо, което да поставя под съмнение авторитета й.

"Нямам приватизационни сделки, не ходя в съмнителни спортни зали, не назначавам роднини на високи постове", заяви Кунева.

Тя призна, че има косвени доказателства, че е следена и фактът, че досега няма нейни компрометиращи снимки показва, че миналото й е чисто. Кунева призна още, че като еврокомисар през юни 2007 година е била заплашвана чрез SMS-и, както на българския си, така и на европейски си телефон. Сигнализирането на компетентните институции спряло заплашителните съобщения.

Кунева посочи още, че предстои нова фаза в предизборната кампания, при която няма да има достъп до медиите. Тя заяви още, че се заформя параграф 22, тъй като й се отказва достъп до публичното пространство с мотива, че не могат да се чуят и другите кандидати, а всъщност други обявили се на този етап няма.


Независимият кандидат за президент обвини конкурентите си, че се стремели да й ограничат медийните изяви. Противниците й целели да я поставят в информационно затъмнение. Според нея те имали пръст в това, че навсякъде по медиите, за да бъде отразено нейно представяне й искали пари.

"Това, че съм ходила да тропам на вратите на различни политически партии за да ме подкрепят кандидатурата ми за президент, и че съм подържала отношения с олигарси, категорично не е вярно", отсече Кунева.

По думите й тя няма намерение да се компрометира като кандидат-президент.

„Знам кой с кого работи и към кого изтичат парите на олигарсите”, каза още Кунева по повод атаките към нея за обвързаности с определени кръгове. Тя добави, че парите за нейната кампания идват от собствени средства, като за нея се грижели около 300 доброволци и съмишленици.

35 варненци участват до този момент в инициативния комитет, който подкрепя кандидатурата на Мeглена Кунева за президент на България. Сред тях са дипломатът Иван Станчов, историкът Станка Димитрова, няколко бивши директори на държавни институции във Варна – на „Морска администрация“ кап. Адриан Евтимов, на Общинската служба за „Социално подпомагане“ - Мария Чанкова, на Регионалния инспекторат по образованието - Николинка Даскалова.
 


Сходни връзки

Меглена Кунева: Следена съм! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди