изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:40 EEST
"ЕКО ЛЯТО" В ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ    
Образование"Еко лято" вчера се пренесе в областна администрация, където малчуганите, които посещават летните занимания, организирани от общински младежки център "Захари Стоянов" се срещнаха със зам.-областния управител Тодор Георгиев.

Това съобщиха от пресслужбата на областна администрация. Децата с интерес са разгледали институцията, като са научили и основни неща за област Добрич като територия и административна единица. Малчуганите са се снимали за спомен пред символите на държавната власт в зала "Европа" и кабинета на зам.-областния управител.
Програмата се провежда ежегодно от юни, като за първи път стартира през 1999 г. Тя е насочена към децата от 9 до 16 години с цел пълноценно осмисляне на тяхното свободно време през летните месеци. "Нашата цел е чрез забавление  към обучение да помагаме за развитие и повишаване на общата екологична култура, просвета, обществена ангажираност, както и придобиване на знания за  здравословния начин на живот, познанията в областта  на етнографията, историческото минало и други", споделят ръководителите от центъра Станка Стоянова, Златко Терзиев и Надежда Неделчева.
 


Сходни връзки

"ЕКО ЛЯТО" В ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди