изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:54 EEST
„БЕЛЛА” ПОДАРИ ПЛОШАДКА НА ДЕЦАТА НА ДОБРИЧ    
НовиниТретата за тази година детска площадка по проекта на хранителния холдинг „Белла България” за създаването на подходяща среда за развитие на децата „Повече сигурни места за щастливи игри” бе открита в Добрич.

Тя включва пързалка, люлка, пясъчник, клатушки и зони за отдих и изцяло отговаря на европейските и национални стандарти. Кметът на Добрич Детелина Николова и изпълнителният директор на холдинга „Белла България” Елза Маркова официално откриха площадката, която се намира в квартал „Дружба 2”, непосредствено до детска ясла „Пролет”.
 Добрич е едно от петте населени места, които спечелиха най-много гласове при гласуването за нова площадка по време на онлайн конкурса за 2011 година. Пещера и Етрополе вече имат такива площадки, а до края на годината с такива ще се сдобият и Нова Загора и Бургас. 
„Добрич е най-последователният и упорит участник в конкурса на хранителния холдинг „Белла България”. Благодарим на родителите за спортсменското участие в надпреварата и желанието да насърчават децата към активен начин на живот”, каза по време на официалното откриване Елза Маркова. Тя припомни, че през  миналата година градът спечели поощрителната награда – освежаване на т.нар. Дървен град в градския парк.
„Бих искала да изразя голямата радост на децата и родителите от нашия град и от тяхно име да благодаря на „Белла България” за скъпия подарък. Подобни инициативи в името на децата са изключително важни за тяхното възпитание и израстване в здравословна среда. Надяваме се, „Белла България” да има още много последователи в това свое благородно начинание”, каза кметът на Добрич Детелина Николова, която изрази надежда, че новото детско съоръжение ще бъде опазено.
Проектът „Повече сигурни места за щастливи игри” е национална социално-отговорна инициатива на хранителния холдинг „Белла България” за изграждане на нови детски площадки в страната. Те се създават в пълно съответствие с европейските и национални стандарти за безопасност и се строят в населени места, избрани от родителите чрез гласуване на интернет сайта www.mestazaigra.bg.
След откриването децата празнуваха на новата площадка в компанията на Тиби и Диби - популярните анимационни герои на детските колбаси „Сачи за деца”.
 


Сходни връзки

„БЕЛЛА” ПОДАРИ ПЛОШАДКА НА ДЕЦАТА НА ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди