изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:09 EEST
ХОРОСКОП ЗА 11 ЮЛИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 11 ЮЛИ


ОВЕН - Денят е отличен за всичко, което бъде направено не само за вашето добро, но и за други хора. С успех ще решите семеен въпрос, който повече не може да бъде отлаган.

ТЕЛЕЦ - Заниманията ви днес, насочени към градивни и ползотворни действия ще бъдат толерирани и без умора ще свършите много работа.

БЛИЗНАЦИ - Съзидателната енергетика на деня ще благоприятства всичко, което планувате за днес, за това бъдете активни и действени. Без умора ще отхвърлите много задачи.

РАК - Придавайки значение на дребните неща около вас и съумявайки да се освободите от натоварващи мисли, ще преминете с повече настроение през днешния ден. За това ще допринасят и енергиите, които ще ви подтикват към смели и разумни действия.

ЛЪВ - Разграничете се от онези, които ви потискат с негативното си мислене и подсилват усещането ви за тревога. Използвайте времето си, за да градите и реализирате нови планове.

ДЕВА - Днес много от вас ще са заети със своите семейни или професионални задължения, но ще има и такива, които ще потърсят разнообразието на природата.

ВЕЗНИ - Денят е прекрасен за съзидателна и духовна работа. Сред нещата, които ще ви създават усещане за добре свършена работа са пътуванията и всички онези занимания, носещи ви душевна наслада.

СКОРПИОН - Под въздействие на добрата енергетика днес и очакваните развития в живота ви, ще бъдете дружелюбни и ще общувате с настроение.

СТРЕЛЕЦ - Използвайте времето си за градивни цели и по-смело планирайте бъдещето си. Имате потенциал да успеете във всичко, което желаете, стига да го направите.

КОЗИРОГ - Планирайте от сега действията си и градете новите си планове, за да хармонизирате енергията си със съзидателните сили на деня. Използвайте ги и за подобряване на отношенията в семейството, както и за благоустрояване на дома ви.

ВОДОЛЕЙ - Добро време за сключване на договори, осъществяване на сделки. Възникналите проблеми няма да ви затруднят и ще намерите бързо решението им.

РИБИ - Образованието и кариерата са сред приоритетите, на които някои от вас ще посветят голяма част от времето си днес. Във всички случаи бъдете активни и планирайте предстоящите си изяви.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 11 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди