изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:06 EEST
Ц. ЦОНЕВ ЖЕНИ ТОП РЕПОРТЕР НА НОВА НА КАЛИАКРА    
ЛюбопитноКметът на Каварна Цонко Цонев ще бракосъчетае топ репортера на Нова телевизия Васил Иванов и любимата му Деница. Знаковото събитие в живота на двамата е в четвъртък, като младоженците са си харесали нос Калиакра.

Там те ще си обещаят, че ще се обичат и ще са заедно докато смъртта ги раздели под звуците на рок вариант на "Сватбения марш" на Менделсон, изпълнен от китариста на "Куин" Брайън Мей. Кметълът е подготвил специална изненада за двамата младоженци, но я държи в строга тайна. Единствено към момента той сподели, че ще настоява добре да обмислят двамата влюбени, преди да му кажат "да", защото за 8-те години, в които е бракосъчетавал двойки като кмет, нито една не се е развела. Приятели на двамата младоженци ще им кумуват. Очаква се сред гостите на сватбеното тържество да има колеги на Васил от телевизията, като със сигурност сред тях ще е Диляна Гайтанджиева.
 


Сходни връзки

Ц. ЦОНЕВ ЖЕНИ ТОП РЕПОРТЕР НА НОВА НА КАЛИАКРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди