изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:45 EEST
ИЗДИРВАТ С ПОЛИЦИЯ НЕКОРЕКТНА НАЕМАТЕЛКА    
ИкономикаЗа съдействие към полицията се е обърнал управителят на общинското дружество "Жилфонд-инвест" Илия Михайлов. Това съобщи самият той, като уточни, че търси помощта на униформените за издирването на Павлинка Стойчева, която е некоректен наемател на общинско жилище.

"Стойчева има неплатен ток в общинско жилище на стойност 6 335 лв. Тя не е единствения ни некоректен към енергийното дружество наемател. Такива са и Тодор Градинаров, който живее в апартамент в бл. 51 в "Балик" и дължи 3 366 лв., Мукадис Огнянова, която също дължи 3 620 лв. за ток, навъртян също в апартамент в бл. 46 в "Балик"- сподели още И. Михайлов. Това е един от сериозните проблеми, пред които са изправени служителите на общинската фирма, добави още Михайлов. "В тази връзка имаме вече договорка с енергодоставчика и сме съгласували съвместните си действия с цел да не се допуска некоректно отношение. Предоставили сме цялата база данни на наши наематели на дружеството, а от своя страна ние пък им изискваме бележки, че са записали на свое име електромера и имат разкрита партида в дружеството при нанасяне" - поясни още Михайлов. Фирмата непрекъснато работи по подобряване на събираемостта на наемите, като в последните месеци тя е достигнала 93 на сто.
 


Сходни връзки

ИЗДИРВАТ С ПОЛИЦИЯ НЕКОРЕКТНА НАЕМАТЕЛКА | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ИЗДИРВАТ С ПОЛИЦИЯ НЕКОРЕКТНА НАЕМАТЕЛКА
Автор: Anonymous да 2011-07-15 @ 20:45 EEST
gospodin mihailov mnogo hubavo 4e ne vi platil toka za 6000 leva.  vie koga ste bili posledno v balik 46. tam v mazite ima polvin metar voda ot mrisniya kanal te4e v mazite p1lno s miski i golemi plihve decata sa bolni zilfond ni6to ne pravi za toya blok samo naemi iskat.. haha  dano o6te 600000 tok da ostavyt tok na zilfond
ИЗДИРВАТ С ПОЛИЦИЯ НЕКОРЕКТНА НАЕМАТЕЛКА
Автор: Anonymous да 2011-07-16 @ 11:40 EEST

Ами текущият ремонт е за сметка на наемателя, основния за сметка на наемодатяля. Наемателят трябва да положи усилия да поддържа вещта в добър вид. Текущите сметки по експлоатация на жилището са нещо отделно и се дължат от наемателя, освен ако изрично в договора не пише нещо друго.

Пример: Ти искаш моята стара "Лада 1500" за да ходиш на бустана, но искаш аз да ти платя и бензина, защото има ръжда на предния калник... Принципът на справедливостта изисква, който пие, той да плаща сметката.

 


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди