изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:48 EEST
ИЗБРАХА БГ АРТИСТИТЕ НА KAVARNA DANCE FESTIVAL 2011    
КултураВажни неща за феста

Организаторите на първия по рода си ден фестивал, който ще се проведе в края на тази седмица на плажа в Каварна съобщават, че за последните 4 седмици на кастинга за БГ артисти са се записали за участие 7 артистични двойки и 21 самостоятелни DJ, сред които и една дама. В клуб AJ  чухме и видяхме всичко - от много добри, до пускащи лаптопи, казват с усмивка организаторите и добавят, че е имало младежи, които не са знаели къде се слагат слушалките, имало е и караници. Въпреки всичко кастингите са преминали и в денс феста ще вземат участие имена, които българската публика обича и познава. Сред тези, които ще се включат със световните майстори на винилата са единствената явила се дама – Kidd Gerry  и още... любимците Ross & Spassoto, както и сравнително новият тандем  Milen Yanev & X-to. И в двата дни на феста от 19 часа, за един час ще свирят младите Mike Ape (22.07) и  Iusko (23.07).  По време на Kavarna Dance Festival 2011 ще бъде премиерата на два дългоочаквани албума. На 22.07, Guy Gerber ще представи новият си проект с P.Diddy.  Може да му помогнете с име на проекта. Guy Gerber очаква предложенията на феновете на официалната си страница във Фейсбук. На 23.07 Dinka пък ще представи своя нов албум - Tales Of The Sun.
Най–важните неща, които трябва да се знаят за Kavarna Dance Festival 2011 - той ще е на плажа в Каварна. Стартът за двата дни е от 19 часа – препоръчваме този час на влизане поради големия интерес. Билети ще се продават и на място. От 12 часа на 22.07 всички, които са спечелили награди от медийните партньори на феста ще могат да си ги получат пред входа в специален пункт – MEDIA AND FREE PASS. Баровете ще работят само с жетони. Те ще се продават на входа на фестивала и около баровете. Един жетон е на цена – 3 лева. Всички напитки и храни ще са на една цена – 3 лева (т.е. един жетон!). Безплатен къмпинг ще има до спортна зала в Каварна. През цялата нощ има транспорт от морето до града. На фестивала ще се влиза само един път! ( т.е. билетът не важи за многократно влизане и излизане на мястото на феста). При излизане  на вече проверен билет, той става невалиден за второ влизане.
 


Сходни връзки

ИЗБРАХА БГ АРТИСТИТЕ НА KAVARNA DANCE FESTIVAL 2011 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди