изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:02 EEST
ДОБРУДЖА ГОСТУВА НА НОВАКА В "А" ГРУПА    
СпортФутболистите на Добруджа, които са на лагер в Трявна, ще проведат утре четвъртата си контрола от лятната подготовка.

Избраниците на Валентин Ангелов ще премерят сили с новака в "А” група Светкавица (Търговище), като мачът ще е в Попово от 18.00 часа.
Срещата трябваше да се проведе в Търговище, но ръководството на "мълниеносците” е решило да запази терена на стадион "Димитър Бурков”, на който и без това се извършва ремонт. "Вече съм наясно с групата от играчи и започваме да избистряме основния състав. Времето тук е много горещо, но се надявам все пак да се получи добра и полезна контрола", каза за медиите старши треньорът на Светкавица Пламен Донев.
От лагера на "жълто-зелените” пък информираха, че поради контузии утрешната проверка ще пропуснат няколко играчи - Венцислав Желев, Явор Колев, Преслав Пасев и Калоян Коев. Централният нападател Павлин Тодоров, който продължително време лекуваше травма, вече е възстановен, но най-вероятно също ще гледа срещата от трибуните, защото старши треньорът на добруджанци не иска да избързва с включването му в контролите.


 


Сходни връзки

ДОБРУДЖА ГОСТУВА НА НОВАКА В "А" ГРУПА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди