изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:05 EEST
ИААФ ИНСПЕКТИРА КАВАРНА    
Спорт Представители на Международната федерация по лека атлетика (ИААФ) са в Каварна за първата си инспекция на подготовката на града за домакинство на Световното първенство по полумаратон през 2012 г., съобщиха от пресслужбата на общината в морския град.

Пол Харди – директор на състезанията, Ото Клаперт – организационен делегат, Масимо Маняни – технически делегат, и Карло Ди Анджели – мениджър на състезанията имат задачата да инспектират трасето на маратона, както и базата, където ще спят участниците и да дадат препоръките си, уточняват от кметството. "Това е най-важната визита – генералната. Сега се уточняват всички хотели, транспорт, трасе и т.н. Ще има още няколко посещения, когато ще се избистрят и детайлите", е съобщил Антон Бонов – координатор към Българската федерация по лека атлетика. Световното първенство по полумаратон ще се проведе на 6 октомври 2012 г. в Каварна.
 


Сходни връзки

ИААФ ИНСПЕКТИРА КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди