изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:34 EEST
СВЕТСКА КЛЮКА ЗА 21 ЮЛИ    
НовиниСВЕТСКА КЛЮКА ЗА 21 ЮЛИ

РОЖДЕНИЧКА днес е една изключително мила, чаровна и много добра дама - Радина Велчева, председател на фондация "Искам бебе". От страниците на По-добрия вестник от сърце и с много обич й честитим личния празник и й пожелаваме преди всичко здраве, да е все така всеотдайна и изпълнена с енергия за добрини, да я радват усмивките на щастливите майки и татковци, на които я помогнала да се сдобият с така желаната рожба. Желаем й още много поводи за усмивки, щастие и късмет. Честито!
ДОБРИЧКИЯТ РАП дует Румънеца и Енчев, който от години е неизменно на върха, чества 14 години заедно със серия концерти, съобщи bliasak.bg. Освен двамата оригинални изпълнители феновете ще могат да се насладят и на гост-изпълнителите - Папата, Дон Корлеоне и Митьо Пищова. Неразделното дуо е избрало три големи града за концертите - Варна, Бургас и Пловдив, като освен хитовите си песни от годините като "Пипни ме тук", "Моята жена", "Столична" и други, ще представи пред публика и новите им песни "Селско момиче", "Аз те искам", "Слънцето и ти" и други, добавя изданието.
РОЖДЕНИТЕ дни честитим на Фейсбук приятелите на НДТ, които празнуват днес. Това са Денка Момчилова, Дида Иванова, Камена Тодорова, Янка Димитрова, Виолета Иванова, Ивелина Михалева. На всички пожелаваме здраве и сбъднати мечти!
 


Сходни връзки

СВЕТСКА КЛЮКА ЗА 21 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди