изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:10 EEST
ЗАСИЛЕН ИНТЕРЕС КЪМ СЕЛСКОСТОПАНСКОТО ИЗЛОЖЕНИЕ    
Икономика XIX Международно специализирано изложение „Селското стопанство и всичко за него” тази година ще се проведе от 30 август до 3 септември в спортен комплекс „Простор”, съобщи изпълнителният директор на „Добрички панаир” АД Звезделина Иванова. Тази година собствен щанд по Програмата за развитие на селските райони ще разположи Министерството на земеделието и храните. Там ще се предлага информация на заинтересованите от специалисти от министерството, от държавен фонд „Земеделие” и от областната дирекция „Земеделие”. С общ щанд с партньорите си от Румъния ще участва и Търговско-промишлената палата. Потвърдено е присъствието с щанд на посолството на Полша у нас, на който ще бъдат представени и полски фирми.


Има сериозен интерес от тяхна страна, каза З. Иванова. Запитване има и от посолството на Унгария, очаква се директно участие на фирми от Белорус и Русия. На изложението ще се състои и премиерата за България на японски трактори.
Над 120 са фирмите, които са заявили участие в изложението до момента. Сред тях са „Металагро”, „БМД”, „ТОСС”, „Екофол”, ЕТ „Статев”, „Пионер”, „Агроном”, „Римекс инженеринг” „Автомотор”, „Балканстар”, „Еуралис Семена”, „Суммит Агро”,  ще участват Добруджанският земеделски исститут, Сортови семена – Разград, институтът в Карнобат.
През тази година има голям интерес от семенарските фирми. Ще се предлагат и холандски семена за зеленчукопроизводството. Ще участва фирма за крепежни елементи, ще се предлагат товарни и леки автомобили, гуми.


 


Сходни връзки

ЗАСИЛЕН ИНТЕРЕС КЪМ СЕЛСКОСТОПАНСКОТО ИЗЛОЖЕНИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди