изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-09 @ 03:50 EEST
ЗАВИШАВАТ ПАРИТЕ ЗА ПУБЛИЧНО-ЧАСТНИ ПАРТНЬОРСТВА    
НовиниДа се увеличат с 29 000 лева заложените в бюджета на общината 60 000 лева за реализиране на Програмата за благоустройствени мероприятия върху общинска собственост с  участие на гражданите, ще бъде предложено на днешното заседание на Общинския съвет.


До момента комисията, която разглежда заявленията от граждани за реализиране на публично-частни партньорства, е одобрила 13 проекта. По десет от тях вече са сключени споразумения, а три вече са реализирани. Те са по улиците „Сан Стефано” и „Алеко Константинов” и в жк „Дружба”1.  Престои да се възложи за изпълнение нова група обекти. Още над 10 заявления от граждани също са постъпили и чакат становище. За да могат да бъдат удовлетворени, ще се завиши сумата за финансиране на този тип проекти. Те са предимно за изграждане на подходи и тротоари. За реализацията им гражданите трябва да участват с минимум 25 на сто от стойността на проекта.
 


Сходни връзки

ЗАВИШАВАТ ПАРИТЕ ЗА ПУБЛИЧНО-ЧАСТНИ ПАРТНЬОРСТВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди