изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:24 EEST
Доган забрани коалиции с ГЕРБ    
Политика ДПС да не влиза в коалиции с ГЕРБ по места за избори в края на октомври. Това е наредил лидерът на движението Ахмед Доган на закрита партийна сбирка в централата на "Стамболийски" 145А, научи Дартс нюз. За общ фронт срещу Бойко Борисов призова Сокола при гласуването на последния вот на недоверие към кабинета тази седмица. На изборите есента България трябва да си върне спокойствието, справедливостта и почтеността, казал Сокола.

Като основна задача на движението Доган и подчинените му си поставили "разширяване на влиянието" на партията след изборите. За целта трябвало да се посочат конкретни формули за успех по места, като приоритет се дава на самостоятелните кандидатури, а след това на издигнатите в коалиция.

За София обаче не станало дума на партийната сбирка, решението за столицата е оставено за края на август и началото на септември, разясниха участници. Тогава трябвало да се посочи кандидат на движението, който да се включи в кметската надпревара за "Московска" 33,  или мераклия, когото ДПС да подкрепи в битката.

Хардлайнерите в партията, които са отговорници по местните структури, няма да почиват. Те ще работят, за да може ДПС "да посрещне изборите подобаващо". Следващите сбирки на ръководството обаче са след 20 август. Тогава трябва да решим кой от кандидатите за президент да подкрепим, обяснил Доган на своите. Вече е ясно, че движението няма да издигне свой кандидат за "Дондуков" 2, както твърдят някои партийни функционери. Според запознати ДПС чакали още кандидатури вдясно, преди да кажат тежката си дума. http://dartsnews.bg

Нина Александрова

 


Сходни връзки

Доган забрани коалиции с ГЕРБ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди