изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:55 EEST
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 29.07.2011    
ВреметоПрез нощта над страната ще се задържи ясно. Само над крайните западни райони облачността ще започне да се увеличава. Утре над Източна България ще бъде слънчево, след обяд и горещо с температури 31-35°. Там ще духа до умерен източен вятър. Над западната половина от страната още преди обяд ще започне да се развива купесто-дъждовна облачност, по-мощна през втората половина от деня. Ще има краткотрайни валежи, придружени с гръмотевични бури, на отделни места и с градушки.

Постепенно вятърът ще се ориентира от северозапад, в западните райони на Дунавската равнина вечерта ще се усили и с него температурите в северозападната част от страната ще се понижат - максималните там ще са между 25 и 30°. В София - около 26°.

Атмосферното налягане ще продължи да се понижава, по-късно през деня от запад ще започне повишение.

Над планините от западната половина на страната ще се развива мощна купесто-дъждовна облачност. В отделни райони ще превали още преди обяд, но на повече места, по-интензивни и придружени с гръмотевични бури ще са преваляванията през втората половина от деня. Вятърът ще е с променлива посока и скорост. На изток ще остане предимно слънчево. Максимална температура на 1200 метра - около 20°, на 2000 метра - около 13°.

По Черноморието ще остане слънчево. Ще духа умерен източен вятър. Максимални температури на въздуха: 29-31°. Температурата на морската вода е 26-28°. Вълнението на морето ще бъде 1 бал с тенденция да се усили.

Дежурен синоптик: Анастасия Стойчева

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 29.07.2011 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди