изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:50 EEST
РУМЪНЕЦ КАТАСТРОФИРА ЧЕЛНО И УБИ 30-ГОДИШЕН ОТ С. ЛЯХОВО, ЗАГИНА И ДЕТЕ В РУМЪНСКАТА КОЛА    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията на ОД МВР Добрич са регистрирани 4 криминални  престъпления.

 

-На 01.08.2011 г. в РУП Албена е получено съобщение, за това че неизвестно лице е извършило кражба на плажна чанта, оставена без надзор на плажната ивица в КК Албена. В чантата е имало 2 преносими компютъра, 2 МР3-плейъра, плажни хавлии и дрехи. Образувано е досъдебно производство.

-На същата дата в РУП Генерал Тошево е получено съобщение, за това че неизвестно лице е проникнало в частен дом в с.Дъбовик, общ.Ген.Тошево. Извършена е кражба на акумулаторна батерия и електрожен. По случая е образувано досъдебно производство.

 

През денонощието на територията на областта са възникнали 1 ПТП с 2 загинали и 7 ранени граждани, без опасност за живота, 1 ПТП с 1 ранен, без опасност за живота и 3 ПТП с материални щети. Установен е и 1 случай на управление на МПС след употреба на алкохол.

-На 01.08.2011 г., около 16.30 ч., по пътя от гр.Балчик в посока към с.Оброчище, общ.Балчик, лек автомобил “Опел Вектра”, управляван от 34 годишен румънски водач, се е блъснал челно в насрещно движещия се лек автомобил “Фиат Браво”, управляван от К.Р., на 30 години, от с.Ляхово, общ.Балчик. При удара водачът на автомобила “Фиат” е починал на място, а по пътя за МБАЛ Добрич е починало 10-месечно момченце, пътувало в румънския автомобил. В следствие на пътно-транспортното произшествие са пострадали един пътник от л.а. “Фиат Брава” и една пътничка от л.а. “Опел Астра”, настанени са за лечение в МБАЛ Добрич, без опасност за живота. Водачът на румънския автомобил и останалите 4 румънски пътници, от които 2 деца, са настанени в МБАЛ за наблюдение. По случая е образувано досъдебно производство.

-На 02.08.2011 г., около 01.30 часа, по ул.”Отец Паисий” гр.Добрич, от полицейски автопатрул е извършена проверка на л.а. “Фолксваген”, управляван от 28 годишния М.В., от гр.Добрич. Техническото средство е отчело 1,25 промила алкохол в издишания от водача въздух. Образувано е бързо производство.

 

            Възникнали са 5 пожара без нанесени щети. Проведени са 2 аварийно-спасителни дейности. 02 август 2011 г.                                                                      ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

РУМЪНЕЦ КАТАСТРОФИРА ЧЕЛНО И УБИ 30-ГОДИШЕН ОТ С. ЛЯХОВО, ЗАГИНА И ДЕТЕ В РУМЪНСКАТА КОЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди