изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:01 EEST
ПО-НИСКИ ЦЕНИ В АЛБЕНА В КРАЯ НА АВГУСТ    
ТуризъмЕдва в края на август ще има спад в цените на ваканциите в Албена. Намаление се предвижда за почивки в периода от 22 до 29 август, а за тези, които не са успели през активния летен сезон да отдъхнат на море или то не им е по джоба, могат да го сторят от 30 август до 11 септември, когато цените ще поевтинеят още. От бюрото на „Албена тур” в Добрич съобщиха, че в момента най-високите цени за почивка в „Албена” са за хотел „Калиакра”, където нощувка по формулата „ултра ол инклузив” е 149 лева, а в хотел „Ралица супериор” е 120 лв.


По-ниски са цените за същата формула, която през последните години сериозно се наложи като предпочитана от гостите на Албена, за настаняване в хотели в „горна зона”. Например за „@COM” цената е 71.20 лв. на човек. Гостите на курорта имат осигурени на плажа чадър с два шезлонга. Най-ниски в момента са цените в хотел „Алтея”, където нощувка със закуска, обяд и вечеря се предлага за 63 лв., от 22 до 29 август цената ще стане 49 лв., а от 30 август тя вече ще е 45 лв. За хотелите „Компас” и „Панорама” в „горна зона” цената сега е 66 лв., а от 22 до 29 август ще е 59 лв., а в началото на септември цената ще е 45 лв.Най-ниски са цените в хотел „Камелия”, където нощувка със закуска сега е 28 лв., а след 22 август ще е 25 лв. В хотел „Лора” сега нощувка със закуска струва 23 лв., а след 30 август ще е 17 лв.
 


Сходни връзки

ПО-НИСКИ ЦЕНИ В АЛБЕНА В КРАЯ НА АВГУСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди