изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:22 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията на ОД МВР Добрич са регистрирани 3 криминални престъпления.

 

-На 02.08.2011 г. в РУП Тервел е получено съобщение, за това че неизвестно лице чрез взлом е проникнало в магазин за хранителни стоки в с.Зърнево, общ.Тервел и е извършило кражба на 20 стека цигари, ваучери на мобилни оператори и монетник с около 90 лв. По случая се работи в условия на досъдебно производство.

            -На 02.08.2011 г., Районен съд гр.Добрич, на свое редовно заседание е разгледал акт за установено дребно хулиганство по УБДХ срещу В.Д., на 44 години, от гр.Добрич и му е наложил административно наказание “Глоба” в размер на 300 лв. Лицето е извършило непристойна проява, изразяваща се в употреба на обиди, ругатни и други неприлични изрази в МБАЛ гр.Добрич, като с това си поведение грубо е нарушил обществения ред и спокойствието на гражданите.

 

През денонощието на територията на областта са възникнали 1 пътно-транспортно произшествие с 1 ранен гражданин, без опасност за живота и 1 ПТП с материални щети. Установени са и 2 случая на управление на МПС след употреба на алкохол.

-На 03.08.2011 г., около 00.15 часа, в РУП Тервел е получено съобщение за възникнало ПТП в с.Поп Груево, общ.Тервел, при което 38 годишния водач на л.а. “Сеат Толедо”, е изгубил контрол над автомобила и се е блъснал в крайпътно дърво. В резултат на произшествието водачът е получил фрактура на крак и охлузвания. Същият е настанен в МБАЛ Добрич, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

-На 03.08.2011 г., около 00.30 часа, по ул.”Емона” гр.Добрич, от полицейски автопатрул е извършена проверка на л.а. “Пежо”, управляван от 48 годишния С.С., от гр.Добрич. Техническото средство е отчело 1,87 промила алкохол в издишания от водача въздух. Образувано е бързо производство.

-На същата дата, около 01.30 ч., от полицейски автопатрул на Първо РУП Добрич е спрян за проверка л.а. “Опел Астра”, управляван от Д.В., на 29 години, от гр.Добрич. При извършената проверка за употреба на алкохол техническото средство е отчело 2.73 промила. По случая се работи в условия на бързо производство.

 

            Възникнали са 7 пожара, от които 1 е с нанесени материални щети. Проведени са 2 аварийно-спасителни дейности.03 август 2011 г.                                                                      ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди