изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:28 EEST
ЗАРАДИ ШУМ ЗАТВОРИХА ДИСКОТЕКА "ДАЙ ДАЙ"    
ТуризъмДискотека "Дай дай" в Балчик е затворена, съобщи пресаташето на общината Сава Тихолов. До крайната мярка се стигнало, след като една вечер след полунощ кметът Николай Ангелов лично се намесил, защото дискотеката вдигала невъобразим шум, въпреки че има разрешение да работи само до 23 часа, добави още Тихолов.

Той предполага, че общината, в която ежедневно валели жалби от шумното заведение, ще има отново проблеми с дискотеката, защото в града били разлепени плакати, че именно в "Дай дай" на 12 август ще се проведе от 23 часа конкурс Мис и Мистър Балчишко лято.
Както НДТ писа още с отварянето си това лято за два дни заведението си "заработи" два акта от общината заради нарушаване на Наредбата за обществения ред. Дискотеката за втора  поред година продължава да тормози с децибелите собствениците на вили и къщи в района, както и гостите на хотели по Дамбата. Ангелов е категоричен, че Балчик трябва да предлага забавления и на младите хора, но трябва да се спазват и правилата. В тази връзка общината бе издала предписание на "Дай дай" да направят шумоизолация, но явно заведението продължава да работи без такава. За пример Тихолов посочи дискотека в хотел "Реджина Мария", която е с такава изолация и не се усеща, че работи.
 


Сходни връзки

ЗАРАДИ ШУМ ЗАТВОРИХА ДИСКОТЕКА "ДАЙ ДАЙ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди