изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:11 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалите три денонощия на територията на ОД МВР Добрич са регистрирани 8 криминални престъпления.

 

-На 12.08.2011 г., в РУП Тервел е получено съобщение за извършена кражба на автомобил “Мерцедес Спринтер”, собственост на 33 годишен жител на с.Сърнец, общ. Тервел. Автомобилът е бил паркиран в гр.Тервел, по ул. “Хан Аспарух”.

Работи се в условията на  досъдебно производство.

-На 13.08.2011 г., в РУП Албена е получено съобщение от 19 годишен гражданин, затова че неизвестен извършител чрез счупване на странично стъкло е проникнал в л.а. “Пежо 306” и е извършил кражба на авто –СД, тонколони, пожарогасител и др. вещи. Автомобилът е бил паркиран на паркинг в КК Албена. Образувано е досъдебно производство.

-След проведени оперативно-издирвателни мероприятия на служители от РУП 01 Добрич е задържан Д.М., на 37 години, от гр.Добрич. При извършена проверка в л.а. “Ауди А3”, паркиран пред дома на лицето е намерено и иззето пакетче с прахообразно вещество, около 20 грама, реагиращо на полевия тест на хероин.

Лицето е криминално проявено, осъждано през 2008 г. По случая е образувано досъдебно производство.

 

 През денонощията на територията на областта са станали 2 пътно- транспортни произшествия с 4 ранени граждани, без опасност за живота и 5 с материални щети. Установени са 3 случая на управление на МПС след употреба на алкохол.

-На 14.08.2011 г., около 21.20 часа в с.Кранево, общ. Балчик от полицейски автопатрул  е спрян за проверка л.а. “БМВ”, управляван от 49 годишен водач от гр.Добрич. При извършената проверка за алкохол, техническото средство е отчело 2,23 промила в издишания от водача въздух. Работи се в условията на незабавно производство.

 

            През денонощията са възникнали2 пожара с материални щети и 11 без щети . Проведени са 5 аварийно-спасителни дейности .   

            -На 12.08.2011 г., в 16.30 часа е получено съобщение за пожар в стопанска постройка в гр.Каварна. В резултат на пожара са унищожени 50 кв.м покривна конструкция и 300 бали фураж. Причината за пожара е късо съединение в ел. инсталацията.

 

 

15 август 2011 г.                                                                      ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди